[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Compartim amb vosaltres aquests materials dissenyats per a la implementació de tallers de formació i sensibilització en primera persona per a professionals que treballen a l’àmbit de la salut mental. El seu  valor afegit rau en la introducció de la mirada de les persones usuàries dels serveis en la capacitació dels equips professionals que ens atenen i acompanyen.

Els tallers estan pensats per als serveis que busquen fer un canvi de mirada o reforçar un procés ja iniciat per orientar-se des del model de recuperació i l’atenció basada en drets. El material també està elaborat per a que les entitats i col·lectius de salut mental en primera persona disposin d’una eina addicional per a implementar tallers, seminaris i xerrades orientades a professionals i futurs professionals, fora del context dels serveis i les institucions de salut mental.

Els materials inclouen el Dossier per a la Formació a professionals de Salut Mental des de la Primera Persona, amb el contingut conceptual bàsic de 4 Mòduls amb temes complementaris: Estigma, Empoderament, Drets i Recuperació.

Aquí podeu descarregar el Document: Dossier per a la Formació a Professionals de Salut Mental des de la Primera Persona

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]El Material Didàctic (diapositives) corresponent, per als 4 Mòduls[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

El present material forma part del projecte: Formació i Sensibilització a professionals de Salut Mental des de la Primera Persona, desenvolupat amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]