[:ca]

RàdioAktiva, un programa alternatiu, un informatiu diferent, un espai per a la diversitat, un altaveu pel col·lectiu de persones psiquiatritzades, una forma de lluitar contra el malestar psíquic i les causes que el provoquen o el sostenen, com la discriminació en totes les seves formes. És una manera de donar-nos veu a les persones a qui moltes vegades ens falta, per aixecar-la contra la injustícia. Ho farem de formes tan diverses com diverses som les persones, amb la il·lusió de crear un magazine de ràdio interessant i combatiu. Un programa de Miguel Dubra, a Ràdio Farró, la nova ràdio comunitària del Centre Cívic Vil·la Urània.

Programa 2.06 de RàdioAktiva. Ens visita la Xarxa Antipsiquiatria de l’Ateneu Llibertari de Gràcia, representada avui per Sole. A més a més de presentar-nos el col·lectiu i les activitats de l’Ateneu, fem un breu recorregut per l’antipsiquiatria i els moviments de supervivents de la psiquiatria.

Comptem al programa amb les col·laboracions habituals d’Hernán Maria Sampietro i Rosa García. Condueix el programa Miguel Dubra.

[:es]

RadioAktiva, un programa alternativo, un informativo diferente, un espacio para la diversidad, un altavoz para el colectivo de personas psiquiatrizadas, una forma de luchar contra el malestar psíquico y las causas que lo provocan o lo sostienen, como la discriminación en todas sus formas. Una manera de darnos voz a las personas a quienes muchas veces nos falta, para levantarla contra la injusticia. Lo haremos de formas tan diversas como diversas somos las personas, con la ilusión de crear un magazine de radio interesante y combativo. Un programa de Miguel Dubra, en Radio Farró, la nueva radio comunitaria del Centro Cívico Vil·la Urània.

Programa 2.06 de RàdioAktiva. Nos visita la Xarxa Antipsiquiatría del Ateneu Llibertari de Gràcia, representada hoy por Sole. Además de presentarnos el colectivo y las actividades del Ateneu, hacemos un breve recorrido por la antipsiquiatría y los movimientos de supervivientes de la psiquiatría..

Contamos en el programa con las colaboraciones habituales de Hernán María Sampietro y Rosa García. Conduce el programa Miguel Dubra.

[:]