[:ca]

El proper dissabte 10 d’octubre celebrarem el 9è Aniversari d’ActivaMent, alhora que el Dia Mundial de la Salut Mental. Per a fer-ho, us convidem a participar del Recital Poètic i Musical, un esdeveniment obert a tothom, que tot i que aquest any serà en línia, esperem que sigui molt participatiu, bonic i càlid!

A les 18:00h començarem amb les actuacions previstes de totes les persones que vulgueu actuar i que fins al dia 5 d’octubre ens ho hàgiu comunicat a través del correu: artivisme@activament.org. Tot seguit, donarem pas al “micro obert” per a totes aquelles us animeu a participar en el mateix moment. Per descomptat, tothom és benvingut!

Així doncs, us animem a recitar poemes, cantar, fer una performance, explicar un conte, etc., així com a aprofitar la virtualitat compartint les vostres expressions artístiques (per exemple, a través d’un vídeo que hagueu/haguem preparat amb pintures o dibuixos vostres). Tot l’Art, també és benvingut!

L’enllaç a la sala virtual on ens trobarem el dissabte 10 d’octubre a les 18:00h, és el següent: https://meet.jit.si/Recital-poètic-musical

Us hi esperem a totes i tots!!

[:es]

El próximo sábado 10 de octubre celebraremos el 9º Aniversario de ActivaMent, al mismo tiempo que el Día Mundial de la Salud Mental. Para hacerlo, os invitamos a participar del Recital Poético y Musical, un evento abierto a todas, que a pesar de que este año será en línea, ¡esperamos que sea muy participativo, bonito y cálido!

A las 18:00h empezaremos con las actuaciones previstas de todas las personas que deseéis actuar y que hasta el día 5 de octubre nos lo hayáis comunicado a través del correo: artivisme@activament.org. A continuación, daremos paso al “micro abierto” para todas aquellas que os animéis a participar en el mismo momento. Por supuesto, ¡todo el mundo es bienvenido!

Así pues, os animamos a recitar poemas, cantar, hacer una performance, contar un cuento, etc., así como a aprovechar la virtualidad compartiendo vuestras expresiones artísticas (por ejemplo, a través de un vídeo que hayáis/hayamos preparado con pinturas o dibujos vuestros). ¡Todo el Arte, también es bienvenido!

El enlace a la sala virtual donde nos encontraremos el sábado 10 de octubre a las 18:00h, es el siguiente: https://meet.jit.si/Recital-poètic-musical

¡Os esperamos a todas y todos!

[:]