[:ca]

Aquest any, ActivaMent Girona i l’Ajuntament d’Hostalric organitzem una taula rodona i un cinema-fòrum per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental.

El dijous 8 d’octubre, a les 19h, Taula Rodona: “Parlem-ne”, amb la participació de les nostres companyes Laia Oliva i Dani Ferrer. La Salut Mental, un tema pendent de ser tractat de forma oberta, respectuosa i lliure de prejudicis. Cal canviar la manera d’entendre i encarar el malestar psicològic. Informar-nos, revisar les nostres creences i iniciar un procés de desestigmatització del món de la salut mental.

El dijous 15 d’octubre, a les 19h, CineFòrum: “Zauria(k)”, documental que tracta el tema de la bogeria, els malestars i la salut mental des d’una perspectiva feminista. Una obra de Maier Irigoien Ulaiar, Isabel Sáez Pérez i Iker Oiz Elgorriaga, que cerca visibilitzar la intersecció entre salut mental/patiment psicosocial i les vivències de gènere, mitjançant la realitat de 9 dones, bolleres i trans.

Ambdues activitats són gratuïtes i obertes a totes les persones que vulguin assistir-hi. Al Centre Cultural Serafí Pitarra (C/ Ravalet, 41), d’Hostalric. Us esperem per reflexionar en comunitat al voltant de la diversitat psicosocial!

Per a més informació, escriure a suportgirona@activament.org

[:es]

Este año, ActivaMent Girona y el Ayuntamiento de Hostalric organizamos una mesa redonda y un cine-foro para conmemorar el Día Mundial de la Salud Mental.

El jueves 8 de octubre, a las 19h, Mesa Redonda: “Hablemos”, con la participación de nuestras compañeras Laia Oliva y Dani Ferrer. La Salud Mental, un tema pendiente de ser tratado de forma abierta, respetuosa y libre de prejuicios. Hay que cambiar la manera de entender y encarar el malestar psicológico. Informarnos, revisar nuestras creencias e iniciar un proceso de desestigmatización del mundo de la salud mental.

El jueves 15 de octubre, a las 19h, CineFórum: “Zauria(k)”, documental que trata el tema de la locura, los malestares y la salud mental desde una perspectiva feminista. Una obra de Maier Irigoien Ulaiar, Isabel Sáez Pérez y Iker Oiz Elgorriaga, que busca visibilizar la intersección entre salud mental/sufrimiento psicosocial y las vivencias de género, mediante la realidad de 9 mujeres, bolleras y trans.

Ambas actividades son gratuitas y abiertas a todas las personas que quieran asistir. En el Centro Cultural Serafí Pitarra (C/ Ravalet, 41), de Hostalric. ¡Os esperamos para reflexionar en comunidad en torno a la diversidad psicosocial!

Para más información, escribir a suportgirona@activament.org

[:]