[:ca]

El proper divendres 23 d’octubre tindrà lloc l’acte de lliurament de premis del IV Concurs de Relats Breus d’ActivaMent, un projecte de l’Àrea d’Art i Cultura de l’entitat. Tot i que aquest any serà en línia, segur que serà ben càlid i especial!

Us convidem a totes i a tots a participar de l’acte, en el qual coneixerem el veredicte del nostre jurat, format per escriptors i poetes. Sabrem així quins han estat els relats finalistes i quin el relat guanyador d’entre els que hem rebut aquest any abordant el tema proposat: “Reclusió i Punts de Fuga“. A més, comptarem amb la presència d’altres artistes convidats que compartiran amb nosaltres els seus escrits i la seva música.

Aquesta activitat, oberta a tothom, tindrà lloc a les 19:30h en aquesta sala virtual: https://meet.google.com/qmp-jkxy-ksu. Més informació: artivisme@activament.org

Us hi esperem a totes i tots!

[:es]

El próximo viernes 23 de octubre tendrá lugar el acto de entrega de premios del IV Concurso de Relatos Breves de ActivaMent, un proyecto del Área de Arte y Cultura de la entidad. Aunque este año será en línea, ¡seguro que será bien cálido y especial!

Os invitamos a todas y a todos a participar del acto, en el que conoceremos el veredicto de nuestro jurado, formado por escritores y poetas. Sabremos así cuáles han sido los relatos finalistas y cuál el relato ganador de entre los que hemos recibido este año abordando el tema propuesto: “Reclusión y Puntos de Fuga“. Además, contaremos con la presencia de otros artistas invitados que compartirán con nosotros sus escritos y su música.

Esta actividad, abierta a todos, tendrá lugar a las 19:30h en esta sala virtual: https://meet.google.com/qmp-jkxy-ksu. Más información: artivisme@activament.org

¡Os esperamos a todas y todos!

[:]