[:ca]

El dilluns 3 d’agost, a partir de les 21h, nit de lluna plena, vine a la plaça Masades del barri de la Sagrera a passar una vetllada plena d’històries, contes, poemes i anècdotes.

Aquesta proposta, organitzada dins del projecte “Activitats de Lleure” d’ActivaMent, té per finalitat veure’ns i poder compartir una nit d’estiu amb l’acompanyament de la nostra cultura transmesa oralment.

Recuperant la tradició popular, en la qual les persones es reunien als carrers amb nocturnitat, sense llar de foc, sense gaires àrees naturals obertes per a les quals vivim a la ciutat de Barcelona, proposem deixar-nos acollir per aquesta plaça durant aquesta escolta compartida.

En el cas que es vulguin portar aliments, és recomanable recordar les mesures de seguretat contra el virus. Cadascú es fa responsable dels seus queviures.

En aquesta activitat gratuïta hi pot participar qui vulgui. Inscripció: escriu a artivisme@activament.org.

Benvingúda’t!

Les Activitats de Lleure es realitzen amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

[:es]

El lunes 3 de agosto, a partir de las 21 h, noche de luna llena, ven a la plaza Masades, en el barrio de la Sagrera, para pasar una velada llena de historias, cuentos, poemas y anécdotas.

Esta propuesta, organizada dentro del proyecto “Actividades de ocio” de ActivaMent, tiene por finalidad que nos veamos y podamos compartir una noche de verano con el acompañamiento de nuestra cultura transmitida oralmente.

Recuperando la tradición popular, en la cual las personas se reunían en las calles con nocturnidad, sin hoguera, sin áreas naturales abiertas para las personas que vivimos en la ciudad de Barcelona, proponemos dejarnos acoger por esta plaza durante esta escucha compartida.

En el caso que se quiera llevar comida, es recomendable recordar las medidas de seguridad contra el virus. Cada persona es responsable de sus alimentos.

En esta actividad gratuita puede participar quien quiera. Para inscribirse, escribe a artivisme@activament.org.

¡Bienvenídate!

El proyecto Actividades de ocio se realiza gracias al apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

[:]