[:ca]

El proper dissabte 22 d’agost farem una passejada per una de les pistes de senderisme de Collserola. Aquesta proposta, organitzada dins del projecte “Activitats de Lleure” d’ActivaMent, té per finalitat compartir una estona agradable caminant en grup per poder gaudir col·lectivament de la natura.

Es tracta d’una excursió fàcil i agradable, circular, amb pocs pendents, que transcorre per pistes i senders. Passa per Can Bofill i el Coll d’en Cuiàs, travessant un alzinar madur i espès. Al trajecte, veurem l’Oratori de St. Jordi i la Font d’en Manelet.

El punt de trobada és a les 18h, a l’estació de trens de Molins de Rei. Es demana puntualitat. La duració del trajecte és de dues hores màxim. Es recomana portar aigua i un calçat i roba còmoda per a caminar.

Aquesta és una activitat oberta per a totes les persones que hi vulguin participar i és gratuïta. Per inscriure’s cal escriure a artivisme@activament.org.

Benvinguda’t!

Les Activitats de Lleure es realitzen gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

[:es]

El próximo sábado 22 de agosto haremos un paseo por una de las pistas de senderismo de Collserola. Esta propuesta, organizada dentro del proyecto “Actividades de Ocio” de ActivaMent, tiene por finalidad compartir un rato agradable caminando en grupo para poder disfrutar colectivamente de la naturaleza.

Se trata de una excursión fácil y agradable, circular, con pocas pendientes, que transcurre por pistas y senderos. Pasa por Can Bofill y el Coll d’en Cuiàs, atravesando un encinar maduro y espeso. Al trayecto, veremos el Oratorio de Sant Jordi y la Fuente de Manelet.

El punto de encuentro es a las 18h, en la estación de trenes de Molins de Rei. Se pide puntualidad. La duración del trayecto es de dos horas máximo. Se recomienda llevar agua y un calzado y ropa cómoda para caminar.

Esta es una actividad abierta a todas las personas que quieran participar y es gratuita. Para inscribirse hay que escribir a artivisme@activament.org.

Bienvenídate!

Las Actividades de Ocio se realizan gracias al apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

[:]