[:ca]

El dimecres 26 d’agost realitzarem una sortida al Parc del Laberint d’Horta per gaudir plegats d’aquest jardí-museu en bona companyia.

Durant el recorregut, passejarem envoltats d’una gran diversitat d’espècies d’arbres i vegetació mentre sentim els sons del rierol, la cascada i les fonts. Descobrirem nombroses obres d’art i diversos racons i elements de diferents estils com escultures mitològiques, un pavelló neoclàssic, jardins simètrics, jardins selvàtics, una cabana, una ermita i fins i tot, un fals cementiri. A més, i com no, abans d’arribar als templets amb columnes toscanes d’Ariadna i Dànae segur que caurem en la temptació de perdre’ns en el laberint i superarem en repte de sortir-nos-en!

Ens trobarem a les 10:00 a la porta del Parc (situada al Passeig dels Castanyers nº 1, molt a prop de la parada de metro Mundet –línia 3- i de les estacions dels autobusos: 27, 60, 76, 185 i H4). (Es prega molta puntualitat, ja que l’aforament és limitat).

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a totes les persones que hi vulguin participar. Per inscriure’s només cal escriure a artivisme@activament.org.

T’hi esperem!

Proposta organitzada dins del projecte “Activitats de Lleure” d’ActivaMent i realitzada gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

[:es]

El miércoles 26 de agosto realizaremos una salida al Parque del Laberinto de Horta para disfrutar juntos de este jardín-museo en buena compañía.

Durante el recorrido, pasearemos rodeados de una gran diversidad de especies de árboles y vegetación mientras oímos los sonidos del arroyo, la cascada y las fuentes. Descubriremos numerosas obras de arte y varios rincones y elementos de diferentes estilos como esculturas mitológicas, un pabellón neoclásico, jardines simétricos, jardines selváticos, una cabaña, una ermita e incluso, un falso cementerio. Además, y cómo no, antes de llegar a los templetes con columnas toscanas de Ariadna y Dánae seguro que caeremos en la tentación de perdernos en el laberinto y superaremos en reto de salir de él!

Nos encontraremos a las 10:00 en la puerta del Parque (situada en el Passeig dels Castanyers nº 1, muy cerca de la parada de metro Mundet – línea 3- y de las estaciones de los autobuses: 27, 60, 76, 185 y H4). (Se ruega mucha puntualidad, ya que el aforo es limitado).

Esta actividad es gratuita y abierta a todas las personas que quieran participar. Para inscribirse sólo es necesario escribir a artivisme@activament.org.

¡Te esperamos!

Propuesta organizada dentro del proyecto “Actividades de Tiempo Libre” de ActivaMent y realizada gracias al apoyo del Ayuntamiento de Barcelona.

[:]