[:ca]

El proper dimecres 23 de setembre, a les 16:30h, organitzem una visita al Museu Can Framis. Una activitat organitzada dins el projecte de “Sortides Culturals”, de l’Àrea d’Art i Cultura d’ActivaMent.

Farem un itinerari de més de 3.000 m2 que contempla una col·lecció pictòrica única, en la mesura que reuneix una extensa representació de l’art contemporani català, hiperrealisme, l’art del grafiti, còmic i obres abstractes, amb autors de projecció internacional com Jaume Plensa, Josep Guinovart o Hernández Pijuan, que dialoguen amb les propostes d’artistes emergents.

Situat en una antiga fàbrica de principis del segle XVIII, el Museu Can Framis de Pintura Contemporània és un exemple de recuperació del patrimoni històric de la ciutat. Situat al districte tecnològic del 22@ al barri del Poblenou, combina la seva fisonomia original amb la construcció d’una nau de nova planta erigida seguint les directrius dels llenguatges contemporanis.

Després farem una tertúlia sobre la visita a una cafeteria de la zona.

L’entrada al museu tindrà un cost de 2€. Les places son limitades, podem ser un grup de només 10 persones. Les mesures d’higiene i seguretat estaran garantides, per això es demana l’ús mascareta.

Per apuntar-te escriu un correu a art@activament.org i rebràs les dades del lloc i hora del punt de trobada. T’hi esperem!

[:es]

El próximo miércoles 23 de septiembre, a las 16:30h, organizamos una visita al .Museo Can Framis. Una actividad organizada dentro del proyecto de “Salidas Culturales”, del Área de Arte y Cultura de ActivaMent.

Haremos un itinerario de más de 3.000 m2 que contempla una colección pictórica única, en la medida que reúne una extensa representación del arte contemporáneo catalán, hiperrealismo, el arte del graffiti, cómic y obras abstractas, con autores de proyección internacional como Jaume Plensa, Josep Guinovart o Hernández Pijuan, que dialogan con las propuestas de artistas emergentes.

Situado en una antigua fábrica de principios del siglo XVIII, el Museo Can Framis de Pintura Contemporánea es un ejemplo de recuperación del patrimonio histórico de la ciudad. Situado en el distrito tecnológico del 22@ en el barrio del Poblenou, combina su fisonomía original con la construcción de una nave de nueva planta erigida siguiendo las directrices de los lenguajes contemporáneos.

Después haremos una tertulia sobre la visita en una cafetería de la zona.

La entrada al museo tendrá un coste de 2 €. Las plazas son limitadas, podemos ser un grupo de sólo 10 personas. Las medidas de higiene y seguridad estarán garantizadas, por eso se pide el uso mascarilla.

Para apuntarte, escribe un correo a art@activament.org y recibirás los datos del lugar y hora del punto de encuentro. ¡Te esperamos!

[:]