[:ca]

El 2020 no es marxarà sense que pugueu gaudir d’un nou trimestre del Taller de Teatre Social!

El taller és un espai de trobada on col·lectivament treballem les nostres opressions, estigmes i estereotips. Compartim altres maneres de situar-nos davant les nostres realitats a través de metodologies del Teatre de l’Oprimit, el Teatre Periodístic i tot el que ens proposem.

Acabem aquest any 2020, travessant totes les seves dificultats, obrint el taller a nous i noves participants. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, a càrrec d’Helena Rodríguez. Cada dilluns de 11h a 13h, a l’Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20. Fabra i Coats). Es prendran les mesures adequades per la situació sanitària actual (ús de mascareta, mantenir distàncies, comptar amb ventilació i grup reduït).

Si vols participar, pots escriure a: art@activament.org o anar directament a inscriure’t al taulell de l’Ateneu. Reserva la teva plaça!

[:es]

¡El 2020 no se irá sin que podáis disfrutar de un nuevo trimestre del Taller de Teatro Social!

El taller es un espacio de encuentro donde colectivamente trabajamos nuestras opresiones, estigmas y estereotipos. Compartimos otras maneras de situarnos ante nuestras realidades a través de metodologías del Teatro del Oprimido, el Teatro Periodístico y todo lo que nos proponemos.

Terminamos este año 2020, atravesando todas sus dificultades, abriendo el taller a nuevos y nuevas participantes. Una actividad gratuita y abierta a todas las personas que quieran asistir, a cargo de Helena Rodríguez. Cada lunes de 11h a 13h, en el Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20. Fabra i Coats). Se tomarán las medidas adecuadas por la situación sanitaria actual (uso de mascarilla, mantener distancias, contar con ventilación y grupo reducido).

Si quieres participar, puedes escribir a: art@activament.org o ir directamente a inscribirte al mostrador del Ateneu. ¡Reserva tu plaza!

[:]