TALLER 3: MÉS ENLLÀ DELS JUDICIS

Dimecres 12 de maig de 17:00 h a 19:00 h

Taller gratuït i online (via Zoom)

Aquest taller és per a tu si vols revisar la forma en què et comuniques amb les altres persones i/o amb tu mateixa i tenir millors relacions en la teva vida. És un taller en línia en viu, pràctic i participatiu, amb una mica de teoria per a endur-te a casa i continuar practicant.

A l’hora de comunicar-nos, si volem fer-ho sense violència i de manera constructiva, és molt important reconèixer i acollir els nostres judicis i interpretacions, distingint-los de la realitat observable. Saber separar “la nostra pel·lícula” dels fets. D’aquesta manera, podem basar els nostres diàlegs en una cosa sòlida. I a més, darrere cada judici s’amaga algun valor o necessitat important per a nosaltres.

En aquest taller explorarem aquest component de la Comunicació NoViolenta (observació) i la seva importància a l’hora d’establir diàlegs constructius i pacífics, tant amb altres persones com amb nosaltres mateixes.

Facilita: Noelia Jiménez, formadora i traductora de CNV, autora de Los 4 focos en la CNV i del blog: https://palabrascomopuentes.com/

Inscripcions: formacio@activament.org