TALLER 4: DEMANAR PER A CUIDAR-ME

Dimecres 19 de maig de 17.00 h a 19.00 h

Taller gratuït i en línia (via Zoom)

Aquest taller és per a tu si vols revisar la forma en què et comuniques amb les altres persones i/o amb tu mateixa i tenir millors relacions en la teva vida. És un taller en línia en viu, pràctic i participatiu, amb una mica de teoria per a endur-te a casa i continuar practicant.

A l’hora de comunicar-nos, si volem fer-ho sense violència i de manera constructiva, és molt important ser capaces de demanar amb claredat i sense exigències, aprendre a dir “no”, a rebre un “no”, a marcar els nostres límits. Havent explorat els fets, els nostres sentiments, i les nostres necessitats i valors, el següent pas és actuar pel propi benestar, fent peticions i propostes concretes i negociables.

En aquest taller explorarem aquest component de la Comunicació NoViolenta (petició) i la seva importància a l’hora d’establir diàlegs constructius i pacífics, tant amb altres persones com amb nosaltres mateixes.

Facilita: Noelia Jiménez, formadora i traductora de CNV, autora de Los 4 focos en la CNV y del blog: https://palabrascomopuentes.com/

Inscripcions: formacio@activament.org