ActivaMent al Dia
El Blog d’Activament
Persones com tu
Uneix-te / Col·labora

Grups d'Ajuda Mútua

T’agradaria participar?
Vine a visitar-nos al C/ Rocafort 242 Bis, 3r B (Barcelona), els dilluns i dimarts de 17:30 a 20:00h i els divendres de 10:30 a 13:00h. O truca’ns de dilluns a divendres de 10 a 20h al 600 687 634

Saber-ne més

Ofereix informació i formació per promoure l’empoderament, el suport mutu i la recuperació.

El projecte Activa’t per la Salut Mental pretén aconseguir que persones amb problemes de salut mental, o risc de patir-ne, i els seus familiars, puguin esdevenir agents de salut actius en el seu propi procés de recuperació, millorant així la seva qualitat de vida.

Saber-ne més

Tallers, laboratoris, seminaris i accions en xarxa. Espais sense gravetat, de trobades des de la levitat i la intensitat simultània.

Espais sense etiquetes, d’acompanyament i experimentació artística i cultural. Trobades possibles on és tan important la producció simbòlica individual com la interacció entre persones. Instàncies de producció col·lectiva oberta a la ciutadania i articulada des d’una predisposició sensible cap a aquelles persones que han viscut experiències en el camp de la salut mental i la diversitat funcional.

Saber-ne més

La Federació Veus és una organització que aplega el teixit associatiu de persones amb trastorn mental del nostre país.

Som tot un ventall d’associacions, creades i dirigides per les pròpies persones diagnosticades d’un problema de salut mental, que hem unit les nostres forces per promoure i enfortir el moviment associatiu en 1a persona, per la defensa dels nostres drets i per a què la veu del nostre col·lectiu tingui influència en les polítiques públiques.

Saber-ne més
[fusion_events cat_slug=”” past_events=”no” order=”ASC” number_posts=”3″ columns=”3″ column_spacing=”” picture_size=”cover” content_alignment=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

[custom-twitter-feeds]